Telefooncentrales van Conniption

Een telefooncentrale voor uw bedrijf?

Een telefooncentrale biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Tegenwoordig is een telefooncentrale in de cloud vaak meest aantrekkelijke oplossing voor bedrijven. Hiermee heeft u namelijk veel mogelijkheden, maar de kosten blijven beperkt aangezien u geen fysieke telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Daarnaast heeft een telefooncentrale in de cloud nog meer voordelen ten opzichte van een fysieke telefooncentrale. Zo kunt u alles instellen via het internet. Uw belplannen, uw voicemail. Daarnaast is een VoIP telefooncentrale (in de cloud) ook nog eens onafhankelijk van uw locatie. Wanneer uw bedrijf bijvoorbeeld verhuist, verhuist u de telefonie eenvoudig met u mee.

Bent u als bedrijf echter op zoek naar meer custom-made mogelijkheden? Dan is een fysieke telefooncentrale wellicht beter geschikt. Hiermee heeft u namelijk minimaal de mogelijkheden van hosted VoIP, maar er kan nog veel meer. Een fysieke centrale is namelijk maatwerk. Zo kunnen we de telefooncentrale integreren met de verschillende bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf.

Heeft u specifieke voorkeuren omtrent uw telefooncentrales dan kunnen we dit ook voor u regelen. Conniption kan verschillende merken leveren, waaronder Siemens, Gigaset, Panasonic en Alcatel. Wanneer u dus een telefooncentrale wilt kopen of op zoek bent naar een nieuwe telefooncentrale bent u bij Conniption aan het juiste adres. We bespreken graag me u uw wensen, zodat we een passende offerte op maat voor u kunnen maken.

Direct een offerte aanvragen

VoIP van Conniption

Bereikbaarheid is binnen onze service organisatie een must have, daarom hebben wij gekozen voor de VOIP telefonie oplossing van Conniption..

Henk Kattestaart | Ignis Systems
Daarom Conniption

Naast de levering van verschillende soorten telefooncentrales, integreren we de telefooncentrales ook in uw bedrijf. Zo hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken. We zorgen ervoor dat alles goed wordt opgeleverd en mocht u toch nog ergens tegenaan lopen? Dan komen we graag langs om u verder te helpen met uw telefonie. Úw bereikbaarheid staat namelijk voorop!

  • Persoonlijke aandacht en professioneel advies op maat
  • Hoge klanttevredenheid
  • Jarenlange ervaring
  • Superieure service na oplevering

Uitgebreide functionaliteiten

Met een telefooncentrale in de cloud van Conniption heeft u uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig uw voicemail, wachtmuziek, keuzemenu’s, wachtrijen en openingstijden instellen. Ook kunt u standaard uw gesprekken laten opnemen of gebruik maken van een digitale vergaderruimte. Met een IP telefooncentrale bent u dus van alle gemakken voorzien!


Conniption ontzorgt ons al jaren op gebied van ICT en VOIP. Vakkundigheid en Supersnelle service staan bij hen hoog in het vaandel en zijn wij erg mee geholpen.

Marijn van Dijke | Bootjevarenbreda.nlOvertuigd?

Bent u enthousiast geworden over VoIP telefonie van Conniption?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we voorzien u graag van een vrijblijvend advies!

Direct een offerte aanvragen  Contact opnemen