Cloud telefonie

Geen telefooncentrale meer op locatie maar alles in de cloud. We gaan van bezit naar gebruik. Het voordeel: geen investering meer in de vorm van een dure fysieke centrale. Je kunt met enkel een werkende internetverbinding overal zelf je bereikbaarheid regelen. Deze veelgebruikte oplossing is praktisch en flexibel; het groeit eenvoudig mee met je organisatie. Wil je je capaciteit opschalen of juist terugdringen? Dat is geen probleem bij cloud telefonie. Wij leveren drie varianten waaruit je kunt kiezen.
 

Lokale communicatieserver

Niet alle voip-telefonie is automatisch cloud telefonie. We leveren ook nog steeds veel voip-centrales op locatie. Voor lokale communicatie servers werken wij met twee merken: ClearVox of Yeastar.
 

VMWare

Veel van onze grote klanten maken gebruik van virtuele machines om applicaties op te draaien. Door gebruik te maken van virtuele machines ben je in staat om een redundant systeem op te bouwen.
 

SIP trunk

Een trunk is de verbinding tussen je telefonieomgeving en de buitenwereld. Bij een fysieke telefooncentrale, of een VMware oplossing, kun je trunks van verschillende providers gebruiken. Dit kan betekenen dat het inkomende en het uitgaande telefoonverkeer via verschillende providers verloopt.