Vaste telefonie

Vast bellen is het hart van de communicatie binnen je bedrijf. De bereikbaarheid voor jouw klanten en voor de collega’s onderling is optimaal door de telefooncentrale in de Cloud. Deze telefooncentrale zorgt ervoor dat elk telefoontje bij de juiste persoon terechtkomt. Indien gewenst inclusief video.

Meer over Vaste telefonie

Mobiele telefonie

Met MKB Mobiel kun je altijd en overal onbezorgd mobiel zaken doen in Nederland en in de EU, met de kwaliteit en snelheid die je van ons gewend bent. 

Wij bieden een grote mate van flexibiliteit, zoals grote databundels en onbeperkt bellen & sms. Zo heb je geen onverwachte kosten. Bel je minder, dan kun je dezelfde databundel afnemen met 150 minuten en 150 sms. Onze databundels kun je gebruiken binnen de EU. Daarnaast kun je je abonnement uitbreiden met roaming voordeelopties voor buiten de EU, waarmee je alleen betaalt in de maanden dat je daadwerkelijk in het buitenland verbruik heeft. Tegoeden voor bellen en dataverbruik gelden op bedrijfsniveau waarbij dezelfde abonnementen onderling data kunnen delen. Tot slot heb je de mogelijkheid tot extra SIM-kaarten voor het aansluiten van laptops, tablets en andere apparaten met een SIM-kaartingang.

Meer over Mobiele telefonie
 

Internet

De KPN EEN MKB internetverbinding heeft standaard een uptime van 95%. Met het Premium Servicelevel is de uptime zelfs 99,9% procent. Dat betekent dat je verbinding gemiddeld 99,9% van het jaar actief is. Dat is ongeveer 364 dagen en 16 uur.

Meer over Internet

Zakelijke televisie

Overal willen medewerkers, gasten, klanten en cliënten geëntertaind en geïnformeerd worden. TV is dé manier om de klantervaring te verrijken, goed gastheerschap te tonen en biedt amusement, de nodige ontspanning en informatie.
MKB TV is onderdeel van KPN EEN MKB. Het biedt interactieve TV voor zakelijk gebruik. Hiermee kan een kijker programma’s pauzeren, uitzendingen terugkijken en opnemen. Naast interactief tv-kijken biedt deze dienst ook onze slimme zakelijke functionaliteiten. Bij KPN EEN MKB TV worden de tv- en radiosignalen als stream geleverd via internet: met een open internetverbinding en een scherm kijk je razendsnel en haarscherp televisie.

Meer over Zakelijke televisie
 

Heb je een vraag

We horen graag van je!

Bel 0113 405000

24/7 support, altijd bereikbaar