Heb je een vraag

We horen graag van je!

Bel 0113 405000

24/7 support, altijd bereikbaar

Hoe jouw telefonie specialist te werk gaat

Bij Conniption beginnen we met het vaststellen van wat jij nodig hebt op het gebied van telefonie, oftewel om te bellen en gebeld te worden. Zodra we jouw situatie volledig in kaart hebben, gaan we op zoek naar een mooie, snelle en zo voordelig mogelijke oplossing. Lijkt de oplossing niet te bestaan? Dan zorgen we dat het zijn bestaan vindt! Wij vinden altijd een maatwerkoplossing voor een vlekkeloze bereikbaarheid van jou en iedereen in jouw bedrijf.  

Verantwoordelijk voor jouw tevredenheid

Als ondernemer weten wij hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn en dat maatwerk daarbij de beste oplossing biedt. Voordat wij een offerte uitbrengen willen wij jou als ondernemer daarom graag eerst beter leren kennen. We willen meer weten over jouw dienst of product, het bedrijfsproces en de wensen. Hiermee kunnen we op verantwoorde wijze een naadloos sluitend aanbod doen. 

Vanzelfsprekende service

Of het nu om een storing, offerte of andere (aan)vraag gaat, wij houden van direct contact. Geen vooraf opgenomen welkomstboodschap, keuzemenu of wachtmuziek, bij wie er opneemt ben je meteen aan het goede adres voor jouw verhaal. Brand los!

Kampioen in bereikbaarheid

Van wie pretendeert een goede bereikbaarheid te leveren kun je niet anders verwachten dan dat ze zelf ook goed bereikbaar zijn. Wel zo eerlijk. Wij zullen gedurende de hele samenwerking onze verantwoordelijkheid nemen. Dit verwachten wij immers ook van onze leveranciers. Onze lijnen zijn kort en in geval van nood zelfs ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend bereikbaar.