Yourhostedvoip

Image
YourHostedVoip

Dit platform maakt bellen eenvoudig omdat je je bereikbaarheid volledig zelf kunt regelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je hebt het allemaal zelf in de hand:

 • je kunt doorschakelen van een vast nummer naar mobiel;
 • met verschillende toestellen werken, vaste toestellen of softphones;
 • en ook een 4G applicatie behoort tot de mogelijkheden.

Het platform is gemaakt om processen te automatiseren. Daarnaast is het zo gebruiksvriendelijk dat je als eindgebruiker, ook zonder technische kennis, zelf meteen aanpassingen kunt maken. In de YourHostedVoip online omgeving heb je de mogelijkheid om gespreksdetails te bekijken en wanneer nodig het belplan aan te passen. Denk aan de opties voor doorschakelen.

Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel omdat je als eindgebruiker je bereikbaarheid volledig zelf kunt inregelen.

De standaard functionaliteiten zijn onder andere:

 • naar vaste en mobiele telefoonnummers doorschakelen;
 • een wachtstand instellen, evenals een wachtgeluid;
 • doorverbinden en ruggespraak;
 • voicemail naar e-mail;
 • belgroepen;
 • filters instellen en nummerherkenning.

Daarnaast kun je per medewerker rechten toekennen om informatie in te kunnen zien en of te mogen aanpassen. Wil je extra functionaliteiten? Deze kun je zelf aanschaffen en wanneer nodig ook weer opzeggen.

Het is ook mogelijk om het CRM, of andere informatiesystemen van je organisatie, te koppelen met de online telefooncentrale. Hierdoor is in één oogopslag te zien wie er belt en is het zelfs mogelijk om met een druk op de knop extra informatie op te vragen. Denk bijvoorbeeld aan het dossier van de bellende klant.

Meer over onze integratie oplossingen

KPN EEN

Image
KPN één

Wil je vast en mobiel samenvoegen? Dan bieden wij, als KPN business partner, KPN EEN aan. Een pakket waarbij doorverbinden vanaf je mobiele telefoon, naar een collega op kantoor, een fluitje van een cent is. Ook kun je heel gemakkelijk zien of je collega in gesprek is en dus wel of niet kan doorverbinden.

De vaste telefoontoestellen zijn hierbij eigenlijk overbodig: je mobiele telefoon is tegelijkertijd ook je interne telefoon. Toch bel je ook net zo makkelijk met je vaste nummer naar een extern nummer.

Andere voordelen van KPN EEN zijn:

 • Je ontvangt van alle diensten één factuur;
 • en je maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk.

Dit alles in combinatie met de hoogstaande service van Conniption.

Meer over KPN EEN 

ClearVox Hosted telefonie

Image
Clearfox logo

De ClearVox oplossing kent naast, een fysieke centrale en een VMWare oplossing, ook een variant als hosted telefonie. Met dezelfde voordelen, maar dan ondergebracht in de cloud waarbij je betaalt per gebruiker per maand. Niet meer dan nodig dus.

Meer over ClearVox

Heb je een vraag

We horen graag van je!

Bel 0113 405000

24/7 support, altijd bereikbaar