Wanneer je toestel rinkelt, verschijnt er een pop-up op het beeldscherm van je PC met de klantgegevens en kun je vanuit daar direct de klantkaart openen.

Onze pop-up software – Bubble - heeft een aantal unieke eigenschappen. De te vertonen informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar wens van de eindgebruiker samen te stellen. Bij doorverbonden gesprekken blijft het mogelijk om de klantgegevens te tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien. Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.

Onze pop-up software Bubble wordt gemaakt door ons zusterbedrijf Red Cactus. Via onderstaande knop is per CRM-, ERP- en adminstratiepakket meer informatie te vinden over de functionaliteiten.

Meer informatie

Conniption Video

Telefoon integratie met Pop-up software

Neem contact met mij op

Geïnteresseerd door wat je hier hebt gelezen en wil je hierover meer informatie of misschien een voorstel? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je een vraag

We horen graag van je!

Bel 0113 405000

24/7 support, altijd bereikbaar