Referenties

Wat onze klanten zeggen

Bent u nog niet overtuigd? Lees hieronder wat onze klanten zeggen!
Neem contact met ons op wanneer u op zoek bent naar branchespecifieke referenties.


Onze samenwerking met Conniption gaat perfect. De telefoon wordt altijd opgenomen en men is meer dan bereid om een goede oplossing te vinden!

Robbert Northolt | Comfortcamping Scheldeoord

 
 
 
 
 


Conniption ontzorgt ons al jaren op gebied van ICT en VOIP. Vakkundigheid en Supersnelle service staan bij hen hoog in het vaandel en zijn wij erg mee geholpen.

Marijn van Dijke | Bootjevarenbreda.nl

 
 
 
 
 


Onze analoge vaste telefonie kosten liepen zeer hoog op. We zochten een goedkoper alternatief en kwamen bij Conniption terecht. De gesprekskwaliteit is super, de kosten erg laag en de investering hebben we in 1 jaar terugverdiend.
Jogi Deij | Deto Jeans

 
 
 
 
 


We zijn erg tevreden over de dienstverlening van Conniption. Onze contactpersonen Mark en Stefan komen hun afspraken na en zijn vakkundig. Vragen worden direct opgevolgd en problemen snel verholpen. Het contact is prettig én persoonlijk.
Marieke Bootsma | Numatic International BV

 
 
 
 
 


Dankzij goed advies en snelle implementatie en service zijn wij als advocatenkantoor optimaal bereikbaar. Daardoor kunnen wij ons zorgeloos focussen op onze dienstverlening aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf.
Isabel de Klerk | VLDW Advocaten

 
 
 
 
 


Wij zijn uiterst tevreden over de installatie en werking van het systeem. Ook wanneer er vragen zijn is de service uitstekend!


Hans Minnaard | Keukenplus

 
 
 
 
 

Het team van Conniption reageert snel en adequaat. Ook hebben ze kennis van zaken waardoor ik me kan focussen op mijn eigen werk. Da's erg prettig!

Collin Hoondert | Kuub Makelaars

 
 
 
 
 


Bereikbaarheid is binnen onze service organisatie een must have, daarom hebben wij gekozen voor de VOIP telefonie oplossing van Conniption.

Henk Kattestaart | Ignis Systems

 
 
 
 
 


Wij werken nu bijna 2 jaar met VoIP telefonie en zien Conniption als een echte partner. Ze denken met ons mee en geven goed advies. Ook over hun service zijn wij zeer tevreden want deze is snel en adequaat. Het contact verloopt ook altijd prettig.
Dirk Huisman | NKOI

 
 
 
 
 


De dienstverlening vanuit Conniption is top. Eigentijds en op maat gemaakt, waarbij professionele dienstverlening voorop staat. Kortom een eigentijds bureau, waarbij professionaliteit voorop staat.
Angelo Anzola | Stichting ROAT

 
 
 
 
 


De overstap naar voip hebben we lang voor ons uitgeschoven maar met de recente verhuizing wist Conniption ons te overtuigen van de voordelen. Nu bijna een jaar later heeft het systeem en Conniption ons geen moment teleurgesteld.
Hans van Leth | Merit Media

 
 
 
 
 


Eerlijk, duidelijk telecom-advies en goede bereikbaarheid van contactpersonen. Fijn bedrijf om mee samen te werken!


Andrea Dekker | Camping Linda

 
 
 
 
 


Bent u ook overtuigd?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor vrijblijvend advies!

Contact opnemen